Bruger:       Kode:    
 
 
Forside Udvidet søgning Nyheder Om FerieFlirt.dk Kontakt Links
 
 
 
 
Info om FerieFlirt.dk
 


Jeg syntes der manglede en side hvor mennesker kunne finde sammen om at tage på grupperejse, finde en ferieflirt allerede inden rejsen, søge rejseinspiration, finde en rejsepartner osv. Derfor tog jeg beslutningen om at lave denne side.

Fordelene er mange ved at oprette en profil her. Du kan få grupperabat i mange rejseselskaber hvis du rejser sammen med andre, og her på FerieFlirt.dk er det nemt både at oprette en grupperejse og at tilmelde sig andres grupperejser.

Har du ingen at rejse med, men savner rejseselskab, kan du finde en rejsepartner m/k og præcisere hvilken alder og køn din rejsepartner skal have.

Er du ude efter en ferie flirt så kan du finde andre der skal samme sted hen som dig, og flirte lidt med dem inden afrejse, og måske det kan udvikle sig når i er på ferien. Det skal bemærkes man kan anføre i sin profil at man søger en ferieflirt.

Når du kommer hjem fra ferien kan du dele dine feriebilleder med de øvrige bruger, ved at uploade dem her til siden. Det kan give andre inspiration til deres næste ferie. Du kan også uploade videoklip fra ferien.

Endvidere kan du lave din rejsebeskrivelse herinde så andre kan læse om dine spændende oplevelser.

Der er også et debat forum hvor det er op til brugerne at debattere lige hvad de har lyst til.

Opret en profil og kom straks igang med at benytte de store muligheder på denne side. HELT GRATIS.

Med venlig hilsen
Michael Højgård Jensen
FerieFlirt.dk

 
 
 
 
Copyrigt (c) 2008 FerieFlirt.dk